Το TheGameSteward είναι εδώ για να σας κάνει ευτυχισμένους και υποστηρίζουμε αυτήν τη δέσμευση με την πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων.

Για τυχόν προβλήματα επιστροφής ή επιστροφής χρημάτων, στείλτε μας email στο TheGameSteward@gmail.com.
Ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι με κάθε παιχνίδι που αγοράζετε από εμάς, αλλά αν δεν είστε ικανοποιημένοι για οποιονδήποτε λόγο, στείλτε μας email στο TheGameSteward θα το κάνει όσο πιο ανώδυνο γίνεται

Μετά την αγορά και πριν από την αποστολή:
Προσφέρουμε πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε όλες τις παραγγελίες πριν από την ημερομηνία αποστολής. ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Χωρίς ερωτήσεις.

Μετά την αγορά και μετά την παράδοση:
Κατεστραμμένα προϊόντα - Προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων για παιχνίδια που έχουν υποστεί ζημιά κατά τη διάρκεια της αποστολής Εάν ένα παιχνίδι καταστραφεί, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των αντικειμένων για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στην τιμή του αντικειμένου ή αντικατάσταση, εάν υπάρχει. Θα πληρώσουμε για την αποστολή επιστροφής και θα σας στείλουμε μια ετικέτα αποστολής επιστροφής για χρήση.

Ελαττωματικά μέρη:
Εάν το παιχνίδι σας έχει ελαττωματική παραγωγή, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του αντικειμένου, θα σας στείλουμε ανταλλακτικά / ανταλλακτικά, εάν είναι διαθέσιμα. Εάν δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, θα συνεργαστούμε με τον κατασκευαστή εκ μέρους σας για τη λήψη ανταλλακτικών / ανταλλακτικών τα οποία θα στείλουμε με δικά μας έξοδα.

Εσφαλμένα αγαθά:
Εάν λάβετε λανθασμένη παραγγελία, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των αντικειμένων για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στην τιμή του αντικειμένου ή αντικατάσταση, εάν υπάρχει. Θα πληρώσουμε για την αποστολή επιστροφής και θα σας στείλουμε μια ετικέτα αποστολής επιστροφής για χρήση.

Απλώς άλλαξε γνώμη:
Εάν απλώς αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον το παιχνίδι, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των αντικειμένων για να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την τιμή του παιχνιδιού για μη ανοιγμένα και μη κατεστραμμένα εμπορεύματα. Θα αφαιρέσουμε το κόστος της ετικέτας αποστολής επιστροφής από το ποσό επιστροφής χρημάτων και θα σας στείλουμε μια ετικέτα αποστολής επιστροφής.

Προϊόντα που επιστράφηκαν μετά την καθορισμένη περίοδο:
Δεν εγγυόμαστε επιστροφές χρημάτων ή αποστολές επιστροφών μετά τις 14 ημέρες από την παραλαβή των αντικειμένων Ωστόσο, θα συνεργαστούμε με τους πελάτες κατά περίπτωση.

Αναζήτηση