Ο διαχειριστής του παιχνιδιούιδρύθηκε από τον Dan και τον Μιχαήλ, και τώρα λειτούργησε από τη Μαρία, τον Τζέιμς, τον Dan και τον Μιχαήλ. Ο Dan και ο Michael συναντήθηκαν στο παιχνίδι το 1986 σε ένα αγαπημένο (και τώρα καθυστερημένο) τοπικό κατάστημα παιχνιδιών στην Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια, που ονομάζεται Ο μικρός στρατιώτης  12  και έγιναν φίλοι δια βίου. Παίξαμε τα πάντα που μπορούσαμε να πάρουμε τα χέρια μας στην πλάτη και στη συνέχεια - από τα μπουντρούμια και τους δράκους στον άξονα και τους συμμάχους στους πολέμους αυτοκινήτων στον προχωρημένο πολιτισμό. Πολλοί από τους καλύτερους φίλους μας σήμερα είναι οι παίκτες παίξαν παιχνίδια με τον μικρό στρατιώτη.

Ανακαλύψαμε το Kickstarter το 2012. Αλλά ενώ αγαπήσαμε να ανακαλύψουμε νέα παιχνίδια, οι τρελές τιμές για τα παιχνίδια kickstarter στο aftermarket μας άφησαν να σκεφτόμαστε ότι θα έπρεπε να υπάρξει ένας καλύτερος τρόπος να φέρει παιχνίδια kickstarter στην αγορά σε πιο λογικές τιμές. Και έτσι, Ο διαχειριστής του παιχνιδιούγεννήθηκε.

Ξεκινήσαμε τα παιχνίδια που πωλούν το 2013, αφιερωμένα στην προσφορά παιχνιδιών Kickstarter με όλους τους στόχους Stretch και "αποκλειστικά" που δεν θα βρείτε σε μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα. Από τα παιχνίδια μικρών καρτών στο μεγαλύτερο παιχνίδι μικροσκοπικών μινιατούρων, έχουμε υποστηρίξει πάνω από 1.000+ διαφορετικά παιχνίδια Kickstarter, με τα νέα παιχνίδια που προστίθενται κάθε εβδομάδα.

Μέλη ομάδας


Έηντεν.


Brett


Ισαάκ.


Τζέιμς.


Μαίρη.


Ρίκι.

Το GameHouse / WareHouse / Office

Αναζήτηση